Cloud


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

   
   
   
   
   
   

 

 NxM Cloud service er en enestående løsning med mange EDI funktioner, der er tilgængelig fra brugerens egen IT-infrastruktur. Vælger man en Cloud service, varetager NxM business Solutions al teknik, og alle EDI problemstillinger outsources til NxM Support team. NxM Cloud service dækker alle typer af salg- og købdokumenter, varekataloger og i alle formater. Servicen konverterer alle modtagende dokumenter, inden de indlæses i jeres ERP system, og omvendte konverteres afsendte dokumenter om til det format jeres partner ønsker at modtage. Al kommunikation og udveksling af dokumenter foregår på en sikret kommunikationslinje.

Kommunikationen kan være asynkron lokalt installeret, via sFTP, AS2, web service eller special tilpasset. Der er ikke kendskab til dokument formater der ikke håndteres og NxM har leveret nogle af de mest krævende EDI integrationer, der findes, bl.a. til IKEA. Via web portalen kan alle dokumenter findes, spores og hvis der er fejlmeldinger, er dette tydeligt beskrevet. Som bruger af NxM EDI, kan du selv styre hvem der skal have besked ved forskellige hændelser i EDI flow, lige fra hændelser i test flow til hændelser i produktions flow. 

 

 


 

NxM EDI Dokumenter konverter alle formater

Konverter, send og modtag data i alle formater til og  fra samhandelspartnere, kunder og leverandører. 

 

 

 

NxM SMS Nortifikation

Send SMS-notifikationer og SMS-beskeder til jeres kunder, leverandører eller medarbejdere.

 

 

 

NxM Business Solutions Support

Inkludere support og driftsovervågning, hvilket gør det nemt at være bruger af denne service.

 


 

NxM Gateway

Giver adgang til NxM Gateway, her finder I det historiske overblik over alle jeres transaktioner.

 

 

 

 

 

Dynamics NAV NxM EDI

Med NxM CLOUD samles alle dine arbejdsgange i dit Microsoft Dynamics NAV interface. Integrationen i Dynamics NAV, giver dig en effektiv måde til at håndterer og behandle alle dine data og dokumenter direkte fra dit Dynamics NAV rollecenter.  

 

 

 

 

NxM CLoud Kan kan tilpasses jeres specifikke behov.

 

 

 

 

 


 

 

 
 
 
 
 

NxM EDI har formået at ændre en kompleks praksis hos flere hundrede virksomheder i hele Norden, til en nem, overskuelig og brugervenlig praksis, der optimerer interne og eksterne arbejdsprocesser. Erfaring viser at der opnås en høj ROI på en EDI løsning fra NxM. Den absolut optimale løsning er at kombinere dette med Microsoft Dynamics NAV, som giver fuld udnyttelse af potentialet i Microsoft Dynamics NAV. En sidegevinst er markedets bedste intercompany løsning.