Om os


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vores mål er at fremtidssikre dig, din forretning, og din EDI-investering.

 

NxM business Solutions har de seneste 12 år leveret effektive løsninger til håndtering af EDI. De mange år på EDI markedet, har givet os en stor brancheviden og forståelse. 

Vælger du NxM Business Solution, som din EDI-leverandør, får du en samarbejdspartner, der har sammen målsætning som dig – at effektiviserer dine dokumentudvekslingsprocesser og reducerer dine dokumenthåndteringsomkostninger. Vores erfarne NxM EDI-konsulenter, har implementeret over 200 løsninger i mange forskellige brancher.

NxM EDI konsulenterne rådgiver og tilbyder faglig sparring til alle nye og allerede eksisterende ERP-partnere og kunder, når det komme til valg af den EDI-løsning, der er skaber mest værdi for virksomheden og giver den højeste ROI.

Vi har i dag et stort erfaringsgrundlag, og ekspertise på de forskellige branchers EDI-behov, i og med at vores EDI-løsninger er udbredt i mange erhvervssegmenter og brancher i hele Norden. Vi kan blandt andet nævne, at NxM Business Solutions, som en af de få i verdenen, er blevet godkendt til udveksling af EDI dokumenter imod IKEA.

Vil I vide mere om, hvad NXM EDI kan tilbyde jeres virksomhed, så kontakte os på mail eller booke et gratis demomøde.